Post by pretveloventcut on Mar 13, 2022 7:36:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب توکن های glitch ▞▞▞
▞▞▞ Last Day on Earth: Survival 2022 version ▞▞▞
من زمانی که این بازی منتشر شد، آن را بازی می کردم. فکر کردم خیلی خوب بود و در نهایت خسته شدم. من دوباره دانلودش کردم و میرم بازی و آموزش رو شروع کردم و وقتی کانتینر یا جسد مرده رو باز کردم خراب شد اگه درستش کنی امتیاز بهتری میدم.
بازی خوب، چالش بزرگی است، اگرچه از آنجایی که 70% p2w است، یک توصیه این است که چیزهایی را که واقعاً فقط قابل خرید هستند کمیاب کنید اما در طبیعت ممکن است پیدا کنید و چیزهایی که واقعاً کمیاب هستند کمی رایج تر باشند.
تو بروز رسانیش هنوزم از اون سنگ قرمزا.فک کنم مس باشه نیس که.کجا باید پیدا بشه شه الان لنگ همون سنگم هیچ جا نداره😠😠😠
بازیش خوبه ولی خیلی قشنگ داستانی فقط تو گرافیک مشکل هست
Last Day on Earth: Survival Aksyon npxu
MP تقریباً هرگز بهروزرسانی نمیشود. آنها فقط روی تکنفره تمرکز کردهاند و بقیه را فراموش کردهاند. انجمن توسط مدیران انجمن در اختلاف، Vero و Vigilante مدیریت میشود. آنها کاملا بی کفایت هستند. آنها مهارتهای مدیریتی کمی دارند، هیچ حمایتی از جامعه ارائه نمیکنند، تقریباً غایب هستند و کاربران را به دلیل ابراز عقاید غیر متضاد ممنوع میکنند. ویرایش: به دلیل بررسی من از اختلاف رسمی ldoe محروم شدم. شاید لازم باشد این بررسی حذف شود تا آنها را خوشحال کند.
سلام. فیلتر شکن رو روشن میکنم من وارد سیستم خواهم شد. وقتی بازی کامل شد سریع می شود. فیلتر شکن قطع می شود. لطفا کمک کنید. باید چکار کنم؟
من عاشق این بازی هستم اما به دلیل آپدیت جدید تمام پیشرفتم را از دست دادم و مجبور شدم از نو شروع کنم. واقعا آزاردهنده و ناراحت کننده بود.
سلام من نمیتونم این بازی رو شروع کنم حتی وقتی از VPN استفاده می کنم برای من باز نمی شود. باید چکار کنم؟
سلام کفیر چرا آمازون به طور کامل برای من جمع بندی می کند و موبایل من اندروید 10 دارد و همچنین چگونه می توانیم تاج های آبی را تهیه و استفاده کنیم؟ 🙄🙄🙄🙄
Last Day on Earth: Kemandirian Aksi zcq
سلام.. میشه بگین وقتی میره داخل چرا ارور میده و تا آخرش پر نمیشه؟ ی چیزایی به انگلیسی مینویسه.. باید چیکار کنم؟
گوشیم اندروید ۱۰ هست با vpn آخرش گیر می کنه چند بار باید باز و بسته کنم تا داخلش بره مسافتی رو پیاده طی می کنی میای بیرون بعد داخل میری از همون مبدا میاره!!!
اول بازی مینویسه باید بروز بشه مسخره!!!!
شمارو جون هرکی دوست دارین واقع گرایانه تر کنیدش مسیر با دویدن 13 راه راه رفتن دیقه مگه داره با ناز عشوه راه میره ۲۵ وسط دشت راه میره یا یه نفر ۱۵ دیقه میخوابه بعد عد با انرژی کاراش رو ادامه میده این هر ۵ دیقه یه انرژی میده. یا سطح انرژی برا دویدن رو کم کنین یا سرعت دادن انرژی رو یا مثلا بازی اصلا آب و هوا نداره پس چجوری فیلتر کننده اب کار میکنه برا یه جعبه کوچیک که ابی بشه ۷ تا قوتی اسپری میخواد با یه قوتی میشه یه طرح بپیه نقاشی. دیواری رو کشید اگه بازی رودوست نداشتم اینجا پر نمیشد
عالیه ♥️♥️❤️
آقا برای من نیاورد با فیلتر شکن هم رفتم، Loading تا آخراش میرفت ولی آخرش یه ذره میمونه اون پر نمیشه
من یک بیمار پس از کووید هستم که اکنون در خانه با اکسیژن هستم. این بازی اکنون من را در شرایط سخت گذرانده است و من آن را دوست دارم. پاس نبرد و اکنون یک موتور سیکلت در بازی است. فقط ای کاش RNG روی تبلیغات بهتر بود. ما همیشه می دانیم که چه چیزی به دست می آوریم. چیزهای کم. با این حال هنوز عاشق بازی هستم و پول خرج کرده ام.
Last Day on Earth: Survival Darbības spēles ylln
اصلاً باز نشد هی ارور می ده می گه به سرور وصل نشدین اینترنت هم چک کردم و با انواع وی پی آن ها حتی وی پی آن پولی هم چک کردم باز نمی کند.
به نظر بازی خوبی میاد😁من دانلود کردم ولی ارور میده😕میشه لطفا فارسی بگید باید چیکار کنم؟ممنون میشم، با فیلتر شکن هم رفتم ولی نشد. لطفا آپدیت جدید فیلترشو بردارین تا همه بازی کنن طرف داراش بیشتر بشن و زبان فارسی هم تو بازی اجرا کنید ☺با تشکر از شما 👌⚘
این بسیار خوب است، اما توسعه دهندگان بدترین هستند که من پیشرفت زیادی کرده ام اما در حال حاضر اصلاً باز نمی شود. و وقتی بعد از 1 روز آن را باز کردم به طور خودکار تمام داده ها را پاک کرد.
وقتی من به مناطقی می روم که مواد را آسیاب می کنم و فروشنده تخم ریزی می کند و من به پایگاه خود می روم زیرا نزدیک و فروشنده دور است و نمی خواهم به فروشنده بروم و به پایگاه خود برگردم اقلامم را دریافت کنم زیرا این اتلاف انرژی است. و من رادیو خود را بررسی می کنم و هیچ معامله ای در رادیو وجود ندارد، اما فروشنده تولید می کند، بنابراین لطفاً این مشکل را برطرف کنید و گاهی اوقات شفادهنده مزاحم نمی شود، همیشه این اتفاق می افتد و خواهش می کنم شانس بیشتری برای گرفتن تلفن همراه داشته باشید. هر کارت آبی
بدنیست
بازي براي من ديگه کسل کننده شده چون نميشه موتور رو کامل کرد هرچي پيدا ميکني همش تکراري هست صدبارم رفتم بانکر الکي دور خودم ميچرخم
دلیل اینکه من یک ستاره دادم زیرا وقتی برای بازیابی حساب خود به کمک نیاز دارم، از بازی پشتیبانی نمی شود. تو مدتی که بازی رو آپدیت کردم گمش کردم و اینترنت ضعیف بود. من با شرکت تماس گرفتم و درخواست کمک کردم و آنها هیچ کاری انجام ندادند. حداقل 100 دلار برای این بازی هزینه کرده اید.
سیستم مرگ برای پس گرفتن غارت احمقانه است من فقط آن را بازی کردم و به اولین ایستگاه استراحتم رفتم و در قفلی گیر کردم که هر بار که برای گرفتن غارت برمی گشتم قبل از اینکه حتی بتوانم بارگیری کنم می میردم و این باعث شد غارت من ناامید است اما قبل از این بازی عالی پیش می رفت اما این همه چیز را پایین آورد
خب این واقعا اعتیاد آور است. و من سبک هنری و بازی را در بعضی مواقع دوست دارم. و شما خیلی چیزها را از دست می دهید بنابراین از آن دفاع می کنید یا برای آن می جنگید. یا این نوع زامبی ها یا مکان های جدیدی است که می توانید کشف کنید.
این بازی عالی است من 5 ستاره می دهم اما رسیدن به سطح بازی چند نفره بسیار کم است. من می خواهم با برادرم چند نفره بازی کنم اما نمی توانم سطح چند نفره را کاهش دهم تا بتوانم با برادرم بازی کنم
نت زیاد می خاد سازنده فارسی حرف می زنی ممنون زامبی ها من را کشتندچون زیاد بودند والان هیچی ندارم و نمی تونم اونارو بگیرم و ادم های دیگر من را می کشند لتفن کمک کن اگر بکنی خیلی خوب میشه ممنون
بازی عالی!!! من فقط می خواهم بپرسم که آیا امکان برقراری ارتباط بازیکنان با صحبت از طریق میکروفون وجود دارد؟ شما نمی توانید در حین تایپ بازی کنید که باعث می شود ارتباط بسیار کند شود. و همچنین بسیاری از سوء تفاهم ها زمانی اتفاق می افتد که مردم سعی می کنند از زبانی استفاده کنند که به آن عادت ندارند. واقعاً مفید خواهد بود اگر بتوانیم فقط صحبت کنیم، خیلی لطفا.
بهترین بازی تاریخ!!! بازی کاملاً فوق العاده ای است، اما برخی از مسائل وجود دارد مانند در ابتدا، بازیکنان گزینه زیادی جز مبارزه با غوغا ندارند، اما من فکر می کنم که تیر و کمان باید کمی ضربه خورده و کمی پایین تر باشد تا بازیکنان حتی بتوانند حتی آسیب های دامنه ای ایجاد کند. در بیشتر بازیهای بقا، بازی چندنفره وجود دارد، فکر میکنم دهانه آتشفشانی جالب است، اما بازی با دوستانی که از خانههایی دیدن میکنند که با هم به سفر میروند، یک بازی متفاوت برای مثال: Minecraft است. هیجان زده برای S19
چند وقتیه دارم بازی میکنم حرف نداره فقط نمیدونم چجوری باید اسکیل بگیرم
Last Day on Earth: Survival Екшън opxa
این سرگرم کننده است و همه چیزهای زیادی برای انجام دادن، اما گاهی اوقات بیش از حد به سمت شما پرتاب می شود ... من فقط یک اسلحه عظیم را در یک کاروان ویران شده برداشتم و اسلحه فقط ... در آغوش من ناامید شد اما آهسته ماندم و توسط یک انبار مخدوش شد
Spider Hero: Superhero Games 天気 zebr
من فقط 1 مشکل دارم آیا می توانید تنظیماتی را انجام دهید که در آن می توانید کلید جوی استیک را قفل کنید. استفاده از ترفند دیواری در تلفن کمی مشکل است، به خصوص زمانی که کلید joy stick را می توان به نقطه ای به نقطه دیگر منتقل کرد.
یک ستاره هم زیاده بدرد نمیخوره بعد از ده بار دانلود نیومدی و رفتم پاجی نصب کردم با وستلند واقعا بدم اومد لطفا درست کنید جالبه جواب منو نمیدی حتی با هزاران فیلتر شکن هم نمیاد مسخره واقعا!! سلام kefire من بازی را در منو شروع نمی کنم
ریدم سر قبرتون چرا بازی برای نمیاد
عاشق این بازی ام عالیه
بازی تون حرف نداره خیلی عالیه کاش میشه زبان فارسی رو هم میزاشتین🥺🥺
واقعا متاسفم بازی خوبیه اما واقعا سختش کردین هیچ سلاحی نیست سخته خودمم به سختی باید منابع جمع کنم ک بسازم خیلی سختش کردین طرف میاد از من لول پایین تر چیتر میزنه درجا منو با مشت میکشه این ک بازی نشد.
چرا منو بیرون می ندازه