(Android) French for Beginners: LinDuo HD apgaudinėja neribotą skaičių raktų
Mar 13, 2022 7:33:35 GMT -5
Post by pretveloventcut on Mar 13, 2022 7:33:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ French for Beginners: LinDuo HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ French for Beginners: LinDuo HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja neribotą skaičių raktų ▞▞▞
▞▞▞ French for Beginners: LinDuo HD 2022 version ▞▞▞
Tai smagu, man tai labai patinka.
Man tai patinka, nors šiek tiek sunku suprasti
Labai šaunu greitai ir smagiai išmokti prancūzų kalbą❤️👌
Gera programėlė
Mygtukai turi būti didesni. Turiu savo įrenginį nustatęs padidinti viską nuo subtitrų iki tinklalapių. Prašau, aš teisiškai aklas, o ne kvailas. Mygtukai turi būti pakankamai dideli, kad pirštais būtų galima pasirinkti. Esu pažymėtas neteisingai, nes programa neatpažįsta mano pasirinkimo. Padarykite programas prieinamas silpnaregiams. Man patinka ši programa. Aš tiesiog nematau. Aš vertinu tamsaus režimo parinktį.
Puiki programa mokytis prancūzų kalbos 👌
Cooooooooooooollllllllllll
Naudinga ir malonu
Oho! Vis dar negaliu patikėti, kad pagaliau radau tinkamą programėlę, kuri pateisintų visus mano lūkesčius. Ši programa iš tikrųjų yra labai gerai suprojektuota, kad galėtumėte įsiminti žodžius amžinai. Išbandžiau daug kitų panašių programų, jos tiesiog nepasiteisino ir tai buvo mokymosi iliuzija. Nuoširdžiai vertinu jūsų darbą, vaikinai. Būtinai patikrinsiu ir jūsų itališką programėlę, tik šiek tiek vėliau. Laimingų Naujųjų metų! P.S. Mane visada paliečia, kai kūrėjai ar komanda atsako taip nuodugniai ir net individualiai!
Programos surinkimo būdas ir mokymasis „flash“ kortelėmis palengvina naujos kalbos mokymąsi.
Tai gerai
Jei norite išmokti prancūzų kalbos, tai yra pradinė programa. tau!!!! Aš mokiausi prancūzų kalbos 1 vidurinėje mokykloje išmokau labai mažai, bet su šia programa. Išmokau daugiau nei vidurinėje mokykloje. Išskirtinai sukurta programėlė. Tres Bien!
Labai smagu mokytis prancūzų kalbos naudojant šią programą. Balsas aiškus, vienintelė mano problema yra ta, kad nėra pagrindų (pvz., abėcėlės, skaičių ir t. t.), todėl tikiuosi, kad kūrėjas programoje įdėjo pagrindinius dalykus. Bet aš labai rekomendavau programą
French for Beginners: LinDuo HD Læring ior
Išbandžiau penkias skirtingas prancūzų kalbos mokymosi programas, ir ši yra pati geriausia. Norėdami tobulėti, tikrai turite išmokti žodžius iš žvilgsnio, pagal garsą, tada pagal rašybą. Esu labai sužavėta programėlės kokybe. Ačiū!
Šis žaidimas yra labai paprastas naudoti ir labai paprastas. Per tris dienas išmokau 104 prancūzų kalbos žodžius! Bet kuriam elgetaujančiam prancūzų entuziastui tai labai tinkamas žaidimas.
Kiekviena klaida reiškia žiūrėti reklamą. Tai mano laiko švaistymas.
French for Beginners: LinDuo HD Izobraževalne igre tgp
其他 的 功能 我 非常 喜欢. 只 有 一 点: 学习 单词 时, 每 出现 一 个 单词 单词, 语音 只 能 听 一 遍, 希望 可以 循环, 或者 让 让 自己 选择, 想 听 几 遍, 听 几 遍
Wrost aap, prašau, neatsisiųskite, aš nepatenkintas šiuo aap oi, aš nejuokauju....... gerai, kalbu, bandau dar kartą
Man patinka grafika, bet dar svarbiau, kad pamokos kartu su tarimu daro šią programą puikia. Aš tai tikrai labai myliu.
Nuostabu, man tai patinka
Taip, pone, aš žinau, kaip automatinis pasukimas veikia mano telefone. Prašau surengti tiesioginę sesiją su manimi, kad galėčiau parodyti, kokia yra problema. 😊
Tai nuostabi programa, tačiau rašymo skyriaus egzaminas yra per sunkus, nes nepavyks, jei praleidote vieną žodį, todėl ar galite jį šiek tiek palengvinti? Nes aš atsisakiau šios dalies
Block Tank Wars 2 Premium Arcade cyxx
1 valanda pradedu suprasti
Išbandęs „Duolingo“ ir pastebėjęs, kad jis skirtas Amerikos turistams, tai vargina ir nenaudinga, manau, kad ši programa yra puiki!!!! Iššūkis ir puikus 👍
Nežinau nė žodžio prancūziškai, bet ši programa mane skatina
Puiki programa pradedantiesiems, norintiems išmokti prancūzų kalbos. Labai paprasta naudoti, o sąsaja gera. Jei norite išmokti prancūzų kalbą, įdiekite tai, tai labai rekomenduojama
Programėlė tokia smagi ir miela. Tai sukelia šypseną mano veide ir šokinėjimą ant žingsnio. Labai norėčiau pamatyti didelių atnaujinimų, tokių kaip išdėstymo pakeitimai ir gražesnis kawaii meno stilius. Negaliu laukti, kol pamatysiu, ką jis turės ateityje. Puikus būdas mokytis kalbų 10/10. 😀😃😁😊😍🤩☺️😺😸👍 👁️ 👁️ 👅. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Ne taip jau blogai
Šlykštu. Pašalinkite šią programą iš „Play Store“.
Labai naudingas. Linkiu visiems sekmes
Puikus
Французький для Початківців: LinDuo HD Освітні rfyz
Mano 5 metų amžiaus panirimas ir aš žaidžiu prieš miegą – atnaujinu senas žinias ir abu mokomės naujų. Lengviau nei atrodo. Daug naudingų pakartojimų. Nesijauskite nubausti, kai padarome klaidą. Grafika ir tarimas yra labai aiškūs ir gražūs. Ne per kietas ir auga aprėpties pločio. Super programėlė! Taigi, ką daryti, jei jie gražiai paprašys, kad žiūrėtume skelbimą... žinoma, nes ši programa nemokama! Tęskite puikų darbą ir ačiū!!
Tai puiki programa, skirta mokytis anglų kalbos, man patinka programa
Tai gera programėlė
Linksma ir lengva sekti
Man patinka ši programa! Tai labai naudinga mokantis prancūzų kalbos. Man patinka, kaip tu gali vesti pamokas vėl ir vėl. Man taip pat patinka, kaip galite pasirinkti mokymosi būdą. Man patinka, kad nereikia leisti pinigų, kaip daugybei kitų programų. Nesvarbu, ar „flash“ kortelės, klausymas ar rašymas. Labai ačiū! Aš nepaliaujamai naudosiu šią programą
POTENCIALIAMS VARTOTOJAI: tai nebeprisijungus. kiekviename žingsnyje reikalingas ryšys.
Geriausia šios programos dalis yra teksto kalba. Šios savybės man labai padeda suprasti prancūzų kalbą.
Mylėk. Man labiau patiko senasis balsas, šis naujas balsas nėra toks kaip ankstesnis. Nenorėčiau atnaujinti 😔
French for Beginners: LinDuo HD Izobraževalne igre tgp
Gerai..
French for Beginners: LinDuo HD Læring ior
Tai nemokama, todėl išbandykite riešuto galvutę (tu kvailas)
Mervellais
Man nepatinka, kad ši programa prašo asmeninės informacijos.