(Android/iOS) Crashlands: Story-driven Crafting ARPG απεριόριστη εισβολή κλειδιών
Mar 13, 2022 7:21:25 GMT -5
Post by pretveloventcut on Mar 13, 2022 7:21:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crashlands: Story-driven Crafting ARPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crashlands: Story-driven Crafting ARPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απεριόριστη εισβολή κλειδιών ▞▞▞
▞▞▞ Crashlands: Story-driven Crafting ARPG 2022 version ▞▞▞
Among Us Jangovar rtwf
Διορθώστε το παιχνίδι γιατί όταν τοποθέτησα μια μπάλα λάμψης, τότε το κατοικίδιο ζώο μου εξαφανίστηκε, θα του έδινα 5 αστέρια αν το διορθώσετε
Φαίνεται διασκεδαστικό απλά δεν μπορώ να το παίξω
Αγαπήστε το παιχνίδι. Ωστόσο, παγώνει πολύ κατά την αποσυσκευασία των βιοϊωμάτων. Χρειάζεται επιδιόρθωση για το ομαλό παιχνίδι.
Βαρετό. Μονότονος. Επαναλαμβανόμενη. Μην κάνετε ανοιχτούς κόσμους αν δεν πρόκειται να τον γεμίσετε με τίποτα ενδιαφέρον. Ανεπαρκής ιστορία και χιούμορ. Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας.
Crashlands: Story-driven Crafting ARPG Περιπέτεια pzw
Το παιχνίδι είναι δροσερό αλλά εύκολο να βαρεθεί.. χειριστήρια; Θα ήταν καταπληκτικό να έχεις joystick ή κάτι τέτοιο.. άγγιγμα για να περπατάς.. θεέ μου.. είναι κόλαση.. μονοπάτι; Δεν υπάρχει καμία.. λίγες κατασκευές, καμία εξέλιξη, ποικιλία; Αυτό το παιχνίδι δεν έχει κανένα.
Θα είναι καλύτερο να υπάρχει λειτουργία για πολλούς παίκτες, ώστε να μην γίνει βαρετό.
Το σύστημα αποθήκευσης ICloud είναι χαλασμένο. Μην το εμπιστεύεστε. Αφού νίκησα το δεύτερο αφεντικό στο bawg, αποθηκεύω και βγαίνω όπως συνήθως και χωρίς διακοπές στο wifi μου, ξυπνάω για να βρεθώ στη σαβάνα καθώς οι αποθηκευτικές μου αποθηκευμένες θέσεις επανήλθαν σε αποθήκευση πριν από σχεδόν 2 ημέρες με όλη την πρόοδο να έχει τελειώσει. Έχω ακόμα ξεκλείδωτη λειτουργία hard mode. Δεν είναι πρόβλημα που θα περίμενα σε ένα παιχνίδι tbh 6$, πολλών ετών
Τόσα πολλά να κάνουμε, πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα πράγματα να κάνουμε όμως
Μόλις αγόρασα το παιχνίδι και εξακολουθεί να μην με αφήνει να παίξω, λέει ότι περιμένω να διεκπεραιωθεί η αγορά, αλλά έλαβα ήδη το email ότι ήταν... χρησιμοποιούσα κάρτα παιχνιδιού Google... ακόμα περιμένω
Καταπληκτικό survival rpg με ιδιόρρυθμους διαλόγους και χαρακτήρες! Σκληρή μάχη και πολύ περιεχόμενο!
Πάει καιρός από τότε που έπαιξα σχεδόν 3 χρόνια πριν και λίγο λυπηρό που δεν είχε άλλες αλλαγές από τότε, κυρίως απλώς διορθώσεις σφαλμάτων. Αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι σου μέχρι στιγμής και ο μόνος λόγος που έπαιξα τα άλλα, θα ήθελα να κάνεις κάτι γι' αυτό.
Θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερη συμμετοχή για το npc n προσθέστε όπλα
Η εφαρμογή συνεχίζει να κολλάει διαφορετικά μου αρέσει
Κυριολεκτικά σταμάτησα να παίζω όταν, μετά από ώρες και ΩΡΕΣ παιχνιδιού, είχα μια υπαρξιακή κρίση, γιατί συνειδητοποίησα ότι ολόκληρο το παιχνίδι αποτελείται απλώς από το τρίψιμο για να ολοκληρώσω αποστολές, μετά από τη λήψη νέων αποστολών και το τρίψιμο για αυτές. Μου άρεσαν όλα τα άλλα σχετικά με το παιχνίδι, αλλά η μηχανική του παιχνιδιού σπάνια αλλάζει, αν όχι ποτέ, και το παιχνίδι είναι τόσο επαναλαμβανόμενο που δεν πιστεύω ότι δικαιολογεί τον τόσο αργό ρυθμό του παιχνιδιού. Butterscotch, σε λατρεύω πολύ, αλλά αυτό το παιχνίδι πραγματικά δεν είναι για μένα.
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, εκτός από τρία πράγματα. Το πρώτο είναι πώς δεν μπορείτε να κάνετε το HUD σας μεγαλύτερο, κάτι που κάνει τη χρήση αντικειμένων κάπως δύσκολη μερικές φορές. Το δεύτερο είναι η στόχευση του hit box, αλλά αυτό είναι δευτερεύον. Το ΚΥΡΙΟ πρόβλημα που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝοχλητικό, είναι πώς τα μωβ δεν σου δίνουν πάντα σκληρότητα! Κάθομαι εδώ και ξοδεύω όλους τους πόρους και τον χρόνο μου προσπαθώντας να φτιάξω ένα καλό αντικείμενο υψηλότερης βαθμίδας και μόλις αποκτήσω τελικά ένα μωβ, δεν έχει σκληρότητα. Τα μωβ πρέπει να έχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Υγεία και Σκληρότητα.
Αποφάσισα να αγοράσω αφού είδα λαμπερές κριτικές, αλλά... ειλικρινά... είναι μόνο αστείο τα πρώτα 5 λεπτά και μετά από αυτό, είναι meh. Η πρόοδος είναι τόσο αργή, κλειδωμένη πίσω από απαίσιες και ΒΑΡΕΤΙΚΕΣ αποστολές. Η μάχη στο τηλέφωνο είναι απλώς φρικτή - κουράζει τα χέρια σας πολύ. Όταν παρακολουθείτε για ένα υλικό, ολόκληρος ο χάρτης μπορεί να είναι εντελώς άδειος από αυτό lol σαν να περιφέρομαι τόσο μπερδεμένος για το πώς μπορεί να συμβεί αυτό. Ο μόνος λόγος για τον οποίο εξακολουθώ να παίζω rn είναι επειδή ξόδεψα $ σε αυτό. Είναι αξιοπρεπές διασκεδαστικό αλλά κουραστικό!
Υπέροχο παιχνίδι περιπέτειας/επιβίωσης.
Συνεχίζει να συντρίβεται σε λειτουργία πτήσης ή χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο στο Oneplus3 μου
Είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι παρόλο που είναι αρκετά δύσκολο και αστείο. Αλλά τα χειριστήρια του gamepad χρειάζονται επιδιόρθωση / περισσότερη δουλειά. Δεν μπορώ εντελώς να χρησιμοποιήσω τα στοιχεία που έχουν αντιστοιχιστεί στο X και το Y επειδή έχουν αντιστοιχιστεί για έναρξη και κάτι άλλο που παγώνει το παιχνίδι, και δεν υπάρχει καμία επιλογή να αντιστοιχίσω ξανά τα κουμπιά. Το παιχνίδι με την οθόνη αφής είναι στην πραγματικότητα χειρότερο γιατί είναι πολύ πιο δύσκολο να αποφύγεις και να κινηθείς όπως ακριβώς θέλεις. Θα ήταν πέντε αστέρια αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα και με τις δύο επιλογές ελέγχου.
Είμαι πολύ στενοχωρημένος με αυτό το παιχνίδι. Μου άρεσε όταν έπαιξα για πρώτη φορά, και έτσι αγόρασα ένα αντίγραφο για τον υπολογιστή μου, το έπαιξα για μερικές μέρες, αποκτώντας καλύτερες πανοπλίες και όπλα και μαθαίνοντας τις επιθέσεις των τεράτων. Θα μπορούσα να το δω να γίνεται πιο ενδιαφέρον και ποικιλόμορφο, αλλά μετά αιματοβαμμένα BOSSES. Όχι μόνο πιο σκληρές εκδοχές αυτού που είχα ήδη δει, όχι, το πρώτο αφεντικό -- η Baconweed Fairy -- φτύνει βολέ με κατευθυνόμενους πυραύλους που ο καθένας χτυπάει για το 25% της υγείας μου, ενώ αυτοθεραπεύεται πολύ πιο γρήγορα από ό,τι θα μπορούσα να προκαλέσω ζημιά Υπάρχει ένα μήνυμα βοήθειας που λέει ότι πρέπει να πάρετε πολλές βόμβες εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα αφεντικά. Όχι, είχα ογδόντα δύο βόμβες και είχα την ευκαιρία να ρίξω περίπου τέσσερις ενώ αυτός ο τύπος θεράπευε και πέταξε τους πυραύλους του, οπότε το αγνόησα και ακολούθησα την ιστορία μέχρι να φτάσουν στο Blockstock, που πετάει νάρκες σε εκπληκτική απόσταση και είναι στη μέση ενός λαβύρινθου για να μην μπορείς να ξεφύγεις πέρα από την εμβέλειά του έχω παραιτηθεί.Τα Bosses είναι ένα διάσημο spoiler παιχνιδιών και είναι κρίμα που αυτό το παιχνίδι έχει προχωρήσει ακόμη περισσότερο με τον ίδιο τρόπο. Θα υπάρξουν πολύ λίγοι άνθρωποι που θα μπορούν να απολαύσουν περισσότερο από ένα κλάσμα της δουλειάς αυτού του στούντιο και θα ήθελα πολύ να μην είχα αγοράσει ποτέ αυτό το παιχνίδι
Crashlands: Story-driven Crafting ARPG הרפתקאות eda
Αυτό είχε διθυραμβικές κριτικές σε πολλούς ιστότοπους, έτσι αγόρασα το παιχνίδι. Μου αρέσει η ιδέα αλλά είναι πολύ επαναλαμβανόμενη. Απλώς σκοτώνεις και αναζητάς τροφή ενώ κάνεις δευτερεύουσες αποστολές. Δεν υπάρχει πραγματική ιστορία ή οτιδήποτε άλλο να κάνουμε. Βρέθηκα να το βαρέθηκα μετά από μερικές μέρες παιχνιδιού.
Πώς μπορώ να κατεβάσω την καμπάνια
ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΠΡΟΣΕΧΕ!!! Πολύ απογοητευτικό παιχνίδι. Κακή σύλληψη χειριστηρίων για αναπαραγωγή σε τηλέφωνο Android. Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας. Οι προγραμματιστές αρνήθηκαν την επιστροφή χρημάτων και το Google Play λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτούς.
Ήταν διασκεδαστικό μέχρι τις τρεις μου και σε αυτές τις τελευταίες δύο ώρες έχασα όλα όσα δεν ήξερα ότι έπρεπε να αποθηκευτεί με μη αυτόματο τρόπο
No se puede ni iniciar
Η τελευταία ενημέρωση διακόπτει το παιχνίδι μετά από 3-5 λεπτά παιχνιδιού
Πολύ διασκεδαστικό και συναρπαστικό παιχνίδι, αλλά περιστασιακά κολλάει στο Nexus 5X μου.
Λίγο βαρετό.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά όταν προσπαθείτε να εξελίξετε τα πλάσματα σας στο μέγεθος Epic, τα πλάσματα που πρέπει να βρείτε για να το κάνετε είναι πολύ δύσκολο να βρείτε και γίνεται πολύ βαρετό σε εκείνο το σημείο. Το παιχνίδι κολλάει πότε πότε όταν βλέπετε κάποιο μαύρο εικονίδιο που σημαίνει ότι το παιχνίδι θα κολλήσει πολύ σύντομα, τότε πρέπει να επανεκκινήσετε το παιχνίδι διαφορετικά το παιχνίδι θα κολλήσει και κάποια από τη δουλειά που κάνατε θα επιστραφεί. Τρέχω το Galaxy S5. Παίζω στα τυφλά κάποια από τα quest γίνονται δύσκολα και είναι δύσκολο να τα καταλάβω, αλλά ως ένα Quest στο οποίο έχω κολλήσει δεν μπορώ να καταλάβω ότι αναγκάζομαι να μπω στο διαδίκτυο για να καταλάβω αυτό που μισώ. Μέχρι στιγμής, η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα, εύκολο να μπει κανείς στο στυλ τέχνης Είναι φανταστική, απλά ελπίζω ότι κάποια από τα σφάλματα του παιχνιδιού θα διορθωθούν. Βαθμολογώ αυτό το παιχνίδι με 4 στα 5 αστέρια λόγω ορισμένων από τα προβλήματα που έχω με αυτό το παιχνίδι και τα οποία εξήγησα παραπάνω.
Αγόρασα αυτό το παιχνίδι f***ing, βγήκα για δουλειά, μεσημεριανό, νόμιζα ότι μπορούσα να παίξω, αλλά δεν μπορούσα! Ποιος στο διάολο θα πίστευε ότι από τη στιγμή που θα το κατεβάσετε από το κατάστημα θα πρέπει να έχετε ακόμα οποιαδήποτε ανάγκη από το Διαδίκτυο μόνο για να φορτώσετε κάποιο επίπεδο παιχνιδιού f***ing s**t. Τι ιδέα χωματερή! Είναι δίκαιο να πιστεύουμε ότι ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ενημερώνει το λογισμικό, αλλά ο πελάτης πρέπει επίσης να έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί αυτό που αγόρασε. Ανεξάρτητα από το αν το επίπεδο είναι παλιό, αυτή η ενημέρωση θα πρέπει να γίνεται όταν είναι διαθέσιμο το διαδίκτυο.
Υπέροχα γραφικά, διασκεδαστική ιστορία και αρκετά καλό gameplay...εκτός από τη μάχη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό στο παιχνίδι για να είναι τόσο τρομακτικό οι μάχες. Το παιχνίδι χρειάζεται μια "ώριμη" βαθμολογία, γιατί πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ενήλικες λέξεις σας μόλις προσπαθήσετε να πολεμήσετε οτιδήποτε.
Ένα καλό παιχνίδι που καταστρέφεται εντελώς έχοντας το χειρότερο, πιο κουραστικό, εξοργιστικό σύστημα μάχης που έχω δει ποτέ.
Το Crash lands έχει δίκιο.. κολλάει συνέχεια, καλό παιχνίδι αλλιώς αν δεν κολλούσε κάθε 10-15 λεπτά. Το μόνο για το οποίο στενοχωριέμαι είναι ότι πλήρωσα 7 $ για να το μάθω και δεν μπορώ να τα επιστρέψω τώρα
Crashlands: Story-driven Crafting ARPG Pakikipagsapalaran orcc
Crashlands: Story-driven Crafting ARPG Pakikipagsapalaran orcc
Έχω ένα πρόβλημα με την επαλήθευση BscotchID. Έκανα εγγραφή μέσω του διαδικτύου. Χρησιμοποιώ Android 9.
Θα έδινα 5 αστέρια, αλλά το παιχνίδι κολλάει συνεχώς, δεν μπορώ να πάω καν σε 5 λεπτά παιχνιδιού πριν κολλήσει, παρακαλώ διορθώστε
Μετά την ενημέρωση δεν μπορώ πλέον να ελέγξω σωστά το παιχνίδι. Δεν μπορώ να περπατήσω σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Απογοητευτικό.
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Εθιστικό. Απολαυστικός. Έχει άφθονο περιεχόμενο. Βασικά είναι ό,τι ψάχνω σε ένα συμπαγές παιχνίδι (η προσθήκη υποστήριξης χειριστηρίου είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα - ευχαριστώ!). Έχει ακόμη και αξία επανάληψης λόγω του τεράστιου όγκου του διαθέσιμου περιεχομένου. Έχω μόνο ένα παράπονο: το παιχνίδι περιέχει επίσης ένα σφάλμα. Κάθε τόσο (οπουδήποτε από κάθε δέκα λεπτά έως μισή ώρα) το παιχνίδι θα αρχίσει να δημιουργεί μαύρες κηλίδες παντού (μαυρίζοντας εχθρούς και άλλα δυσεπίλυτα αντικείμενα). Αν προσπαθήσω να το αγνοήσω για λίγο, το παιχνίδι κολλάει. Εάν διακόψω το παιχνίδι και πατήσω οποιαδήποτε επιλογή (συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης συγχρονισμού σε σύννεφο), το παιχνίδι διακόπτεται - αν και συνήθως αποθηκεύεται πρώτα. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση - απλά ξαναρχίζω το παιχνίδι και συνεχίζω να παίζω - αλλά γίνεται ενοχλητικό. Μια επιδιόρθωση θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Ωστόσο, αυτό είναι ένα συμπαγές παιχνίδι που αξίζει να παίξετε. Εξαιρετική δουλειά, προγραμματιστές.
Δεν υπάρχει τρόπος επιστροφής χρημάτων και δεν λειτουργεί στο τηλέφωνό μου, όπως άλλα παιχνίδια BS
Αν μπορούσα να κάνω το ρομπότ να εξαφανιστεί ή να κρυφτεί στο κοστούμι αντί να με ακολουθεί, αυτό θα ήταν σχεδόν ένα τέλειο παιχνίδι. Το ρομπότ αποσπά πολύ την προσοχή, συχνά τον μπερδεύω με εχθρό κατά τη διάρκεια της μάχης και προσπαθώ να τον αποφύγω, κάτι που μπορεί να καταλήξει να με σκοτώσει. Ο χάρτης είναι καθυστερημένος. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να μην αποκτήσετε αυτό το παιχνίδι όμως, είναι ασφαλές να το προτείνετε σε όποιον του αρέσουν τα παιχνίδια επιβίωσης και αξίζει κάθε δεκάρα.
Ονόμασα Glutterfly μου, Glooble, Wormit μου, Stompy, Glidopus Sad Fayce και Tartil μου Blob Kelso. Απολύτως εκπληκτικό παιχνίδι. Κορυφαίοι προγραμματιστές και μέχρι στιγμής δεν το έχουν χαλάσει με λαίμαργα μικροσυναλλαγές! Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμή. Ας ελπίσουμε μόνο το Butterscotch Shenanigans να μην μετατραπεί στα επόμενα Zeptolabs ή Rovio! Ελπίζω να υπάρξει ένα Crashlands 2! Λίγα πράγματα θα ήθελα να δω, ωστόσο, μικρές βελτιώσεις: να μπορώ να αποθηκεύω τοπικά και να αντιγράφω σε αποθήκευση στο cloud. Για να αλλάξετε το διάστημα τοπικής αποθήκευσης και αποθήκευσης cloud. Για να έχουμε την επιλογή να ανεβάζουμε μόνο μέσω WiFi και, τέλος, να έχουμε 5 γρήγορες υποδοχές στο κάτω μέρος για όσους από εμάς έχουν μεγαλύτερες οθόνες (1080p , 5,2" ). άπληστες ενισχύσεις, RNG και μικροσυναλλαγές! Το BSS είναι φοβερό.
Βαρετό και βαρετό
Μόλις το αγόρασα πριν από 6-8 μήνες και μόλις αφαίρεσα την επαλήθευση μέσω email και μόλις συνειδητοποίησα ότι χρειάζεστε αριθμό επαλήθευσης. μπορείτε παιδιά να κάνετε αποθήκευση στο cloud μόνο από το google play; (συγγνώμη για τα άσχημα αγγλικά μου)
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά αντιμετωπίζω ξαφνικά κολλήματα ενώ παίζω