Post by pretveloventcut on Mar 13, 2022 7:12:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator tokeni ▞▞▞
▞▞▞ Fall Dudes (Early Access) 2022 version ▞▞▞
Ovo je prva jedina online igra koju možemo igrati za više igrača bez interneta. Mislim da ova aplikacija ima botove i nema online igrača, želite dokaz, a zatim isključite internet i onda igrajte ovu igru, btw svi oni koji ne znaju da su online igre potrebne internetska veza i ova igra je puna botova. Mrzim ovu igru, ne preuzimaj ovu igru nikad
Kada će doći ažuriranje.. Kada će doći likovi ili razine.. Kada igra postane multiplayer... Kada ćemo uživati u ovoj igri... Kada će doći promjene..... Kada ova igra postane kako treba kao jesenski momci... Igra je dobra, ali treba još promjena
Ovo je dobra igra za igranje na mobitelu ...ali likovi nisu tako dobri ...i ...u ovoj igri ..režim za više igrača još uvijek nije otključan ...zašto.
nije loše, ali mislim da je prava jesen dečki puno bolja, jer je zabavnija i možete uživati u njoj, u svakom slučaju igra nije bila loša, ali na njoj se može više raditi,,,,,,
Igra je jako pogrešna kada kliknem gumb za reprodukciju prikazuje mrežnu grešku nakon toga kada se pridružim preusmjerava me u predvorje i ponekad se ekran zacrni.
Traje 15 minuta u igri počinjem rundu (prvi put igram) Čini se dobro, ali igra počinje zaostajati i ruši se nije igrala sekundu i ništa
▷ 21 besplatne arkadne igre za Android 2020 - ▷ Vijesti o ...
DO KOSTIII
great speaker, difficult connection ... (Android doesn't even recognize the speaker anymore after being connected to Iphone. Kvaliteta zvuka. Odlično.
Igra je lijepa, ali nema multiplayera za koji očekujem da će biti tu i nema puno dostupnih razina nakon 2 ili 3 utakmice igra se jednostavno ponavlja
Nije čak ni multiplayer. Ostali igrači su Bot. Mislim da igra počinje tražiti igrače čak i ako nisam spojen ni na jednu mrežu.
Loša je igra, ne možete igrati više od jedne igre jer se pojavi oglas, a onda igra visi i nema online igrača
... it just didn't let itself fall into the true depths of Jim's insanity. ... The first one was bad enough. ... This is 2010's first must-have iPhone game.
... Call of Duty: Vanguard Multiplayer Free Access Includes Shipment U celini, ... Call of Duty is a first-person shooter video game franchise published by
Tomislav Car - Odabir tehnologija za razvoj mobilnih aplikacija
Kada počnem s učitavanjem igre, svaki se pokaže da je učitavanje 0 pa riješite ovaj problem, ali volim vašu igru pa nastavite ovako doviđenja
Dobro, ali treba više razina i učiniti ga online. Ne želimo se više igrati s botovima, trebaju nam stvarno igrači, poboljšajte ga ♡
Najbolja igra ikad. Preporučam vam da instalirate ovu igru. Čak i ako je igra u ranom pristupu, igranje je op bro verrrryyy op. Preporučam programerima da dodaju godišnja doba i opcije koštanja. Dosadio mi je isti lik. Molimo dodajte često ažuriranja i ažuriranja bi trebala biti dobra. Inače će dok ne nabavim ps5 ova igra podsjećati na kupnju jesenskih dečki. I možete li olakšati uvođenje razine? A u novom ažuriranju kad god me eliminiraju, neću dobiti bodove. Možete li riješiti ovaj problem?
Fall Dudes: Battle Royale na usluzi App Store - Apple
Previše je problema u igri Prvo ne možete igrati sa svojim prijateljem. Drugo stvaranje meča traje jako dugo. Treće, učinite to brzo Najviše mi se sviđa, popravite ove greške
Nakon ažuriranja, ne mogu ga spojiti na Google play, a igra također prikazuje "provjeri internet", stvarno...😑
Samo da dodaju šesterokut za finale
Iskreno, najbolja igra u odsutnosti pada dečki na telefonu, zbog svoje fantastične grafike, sposobnog igranja i nevjerojatnih mapa, vidim svijetlu budućnost za ovu igru, jedva čekam da se pojavi online.
Prvi punokrvni release je bio " The Power of Falling ", koji, ... Michael Douglas u filmu Falling Down ), tu je iPhone aplikacija znakovitog naziva iGun Za
Hej programeri, to je lijepa igra. To je Fall guys za android. I svidjelo mi se. Ali moj razlog za davanje 3 zvjezdice je taj što biste nam trebali dati PEPS čak i ako ispadnemo. Možete smanjiti količinu boda ako se eliminiramo, ali to ne znači da morate ne dati niti jedan bod. I znam da je ova igra još uvijek u razvoju, ali i onda biste nam trebali barem dati još neke odjeće besplatno. Ali, molim vas, prvo učinite tu stvar. Ako to ne učinite, mnogi će ga korisnici izbrisati
Mnogo zaostaje i igrao sam 3 runde bez pravih igrača, samo botovi također ponekad dodiruju pod i natjeraju vas da padnete.
Fall Dudes (Early Access) እንቅስቃሴ ያለባቸው zun
Svidjela mi se vaša ideja da ovu igru napravite baš kao jesenski momci.. Zahvaljujem vam što ste napravili ovu igru..... Samo jedna stvar igra dosta zaostaje na nekim razinama... Stoga vas molimo da popravite ovo ažuriranjima... Ovo igra će biti uspješna ako je samo učinite bez zaostajanja
Ponekad zaostaje. Ima nekoliko bugova. Također je potrebno vrijeme za igranje putem mobilnih podataka. Ali u redu je jer je još u razvoju. Općenito lijepo iskustvo
Stonedogs | Marriner, Craig | download
Nice one Lite verzija jeseni dečki Molimo poboljšajte grafiku andore razinama, molim. Želimo više od 100 razina poput pada dečki i više igrača kao što je 60 igrača po meču i više igrača i molim vas učinite to besplatno... Više razina molim
Lijepa igra. Ali zahtijeva vrlo osjetljive informacije. S telefona pa mislim da neće biti privatnosti. Ako programer igre to popravi bit će to najbolja igra..
MOJ Tiktok Indian App Moj Short Video Player - STE Primo ...
Igra se ne učitava nakon pobjedničke ili izgubljene utakmice, dođe do 80 posto i onda prestaje... Molimo popravite ovo
Karte su dobre, ali možete igrati samo protiv botova.
We'll do more of these soon! ... you can only play as pineapple party fall guy if you regularly eat pineapple pizza sorry, i don't make the rules,
Fall Dudes (Acceso anticipado) Arcade rxg
Koncept igre je dobar, ali trebate poraditi na kontrolama i detaljima grafike malo više poput igre stumble guys, igranje s prijateljima također bi trebalo biti jednostavno, poput ne dijeljenja koda za zabavu i samo pozivanja s popisa prijatelja igre kao što je pubg mobilni. Zaista sam nestrpljiv igrati ovu igru s ovim poboljšanjima.
Igra je općenito dobra, ali 1) Dodajte gumb za ronjenje i gumb za hvatanje kontrolama i gumb za pritiskanje. 2) Dodajte više razina 3) Dodajte mogućnost promatranja nakon što ste izgubili 4) Bolja grafika 5) Multiplayer način online i lokalni 6) Napravite više skinova i boljih likova, a ne samo nasumične ljude 7) Učinite razine nasumičnijima, jer sada se samo čine da se ponavljaju. 8) U početku napunite više ljudi kako bi igra mogla postati duža. 9) Dodajte timske igre poput nogometa ili tako nešto.
Fall Dudes (Early Access) Arcade mzv
Dugi oglasi čovječe, obično je lakše zatvoriti aplikaciju i početi ispočetka nego čekati da se oglas završi. Također, to su 100% botovi, još nisam vidio pravog igrača.
sitemap-video-2.xml - IGN Adria
Stvarno odlično. Zadivljen sam novim ažuriranjem, stvarno je super. Ovo je najbolje za korisnike Androida koji ne mogu igrati Fall Guys na računalu. Lijepo ažuriranje. Sviđa mi se kvaliteta grafike. 👍🏻🕹🎮
To je samo loša verzija Fall Guysa. Nema pravih ljudi, svi botovi nakon što umrete ili pobijedite igra će završiti i izbaciti "gubitnike" botove. Loše iskustvo samo nemojte brate instalirati ovu igru. Trebat će puno rada da bi se ova igra mogla igrati, čini se da su svi glavni komentari lažni/botovi
The Securing Cisco IOS Networks (SECUR) exam (#642-501) is the first, and most critical, in a series of five exams required to achieve CCSP status.
Ovu igru je stvarno lijepo igrati, ali ima puno reklama i glavna stvar je problem servera. Molimo riješite ovaj problem, ali stvarno uživam u ovoj igrici. Nakon popravka dajem vam 5 zvjezdica.
Super Mario Wallpapers and New Tab - Chrome web-trgovina
Tri zvjezdice, ali moglo je biti i 5 zvjezdica jer je to offline igra. Smatrao bih da vaš tim doda online multi-player koji bi joj pružio stvarno zabavnu inače super igru. Hvala vam.
Family Mysteries 3: Criminal Mindset הרפתקאות goyg
Ova igra je malo cool, ali vaš protivnik je računalo i možete igrati offline
Igrica baga puno i kopija fal guysa sto mi je glupo
Fall Dudes (Acceso anticipado) Arcade rxg
Fall Dudes (Early Access) آرکیڈ nahu
Molimo dodajte mod za više igrača. igra je podržavala igru dodaj mod za više igrača
gamere koji su odrastali uz arkadne beat 'em up igre. je Microsoftova najava novih Battletoadsa - nakon. više od 20 godina! Ovaj reboot klasika bit će spoj