Post by sioprimernairan on Mar 6, 2022 18:29:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac peňazí ▞▞▞
▞▞▞ LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit 2022 version ▞▞▞
Neotvorili
Ako všetci ostatní hovoria, príliš veľa dialógov, ktoré nemôžete preskočiť, takže neustále ťukajte na obrazovku, aby ste sa cez to dostali čo najrýchlejšie, aby ste sa konečne dostali k hádanke, ktorú môžete hrať. Aj tak je ich len pár a sú celkom základné. Dialóg definitívne zruinuje celú hru a teraz ma odrádza od skúšania ktorejkoľvek z iných hier, ktoré nie sú zadarmo, zo strachu z toho istého.
Toto je skvelý prof. Hra Latyton!
Úžasná hra
Toľko na čítanie bez veľkého množstva hádaniek. Príliš drahé!!!
Toľko nezmyselných klábosení, ktoré nemôžete preskočiť, nemožnosť uložiť postup presne vtedy, keď chcete, a málo hádaniek. Bolo by skvelé, keby sa viac zamerali na hádanky a dobrodružstvo. Navigácia je tiež časovo náročná.
Run Cow Run Märulimängud mjnv
Miloval som to
Spustenie hry trvá veky, medzi hádankami je veľa nudných kúskov, samotné hádanky sú zle napísané a vysvetlené. naozaj sklamaním.
Stiahol som si to, pretože som v minulosti miloval sériu Layton. Po dokončení prvého puzdra som zistil, že všetky ostatné puzdrá je potrebné zakúpiť... Odstránená hra . Možno urobte prémiovú verziu so všetkými odomknutými funkciami.
LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit הרפתקאות pwi
Dobrá práca chlapci, hra je úžasná.
Úžasný
Príliš veľa dialógov, len vám to lezie na nervy
Môžete si ju kúpiť po častiach, nie len ako celú hru, a môžete si zadarmo zahrať prvé puzdro, aby ste zistili, či sa vám páči. Vysoko odporucany!
Thx, skvelá hra
LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit Dobrodružné tow
Palec hore, pretože sa mi to páči
LAYON'S MYSTERY ..... Ohodnoťte túto aplikáciu
Úžasná franšíza, ale teraz na mobile.
Meh
je to pre deti, je to celkom detinské a príbeh je príliš nekonečný... ochorel som a vymazal som ho v tú istú noc... nie som si istý, ako to môže niekoho baviť
Dobrá skúsenosť s riešením hádaniek
nemôže ani nič robiť. čierna obrazovka.
Ani to nejde
Minimum hádaniek, slabý príbeh a žiadne srdce.
Po 3 rokoch sťahovania sa hra ani nespustí ... ruky dole
Naozaj sa mi páčia všetky hry Layton a čakal som, kedy vyjde nová!
Lol gay
Takže to stojí za to, sťahovanie trvalo hodinu. A 18% baterky.. Zahrám si to a uvidím ako to pôjde
Nekonečné dialógy bez možnosti preskočenia.
Kiežby ľudia vedeli, čo je vizuálna nová hra.. Toto je skvelé. Očividne sa páči hra DS vo všetkých smeroch. Úžasná grafika. Skvelý príbeh. Skvelé hádanky.
Táto hra je v poriadku, nepovedal by som, že je skvelá, ale je v poriadku. Najlepšie na tom sú hádanky. To, čo vám nehovorí, je, že vás to stojí 5,49 £ za úroveň, ak chcete viac ako prvá úroveň. Neodporúčam ani hrať znova.
Hral som hru Layton už dlho, ale toto demo/prvý prípad bolo presne také, aké som si pamätal. Mechanika sa veľmi dobre preniesla na telefóny z ds a hrala sa krásne na mojom moto g7 power. Tí, ktorí majú menšie obrazovky, môžu mať problémy.
Sladké a rozkošné jednoduché hlavolamy
Pekná grafika. Náročné / kreatívne hádanky. Dokonca aj dialógy, na ktoré sa ľudia sťažujú, sú skutočne príjemné. Je zábavné hrať!
Bonne "suite" de professeur Layton qui est malheureusement payante.
mätúce nemôže kliknúť
Dobre, ľudia, upokojte sa, je to vizuálny román, čo znamená, že bude mať veľa textu. S týmto spôsobom som možno trochu zaujatý, ale sväté fajky táto hra je skvelá, áno, je to len demo, ale vrelo odporúčam plnú verziu, postavy sú skvelé, dialógy sú zábavné a riešenia záhad je zábavné. Tieto hry nie sú pre každého, ale ak ste fanúšikom eso právnika alebo danganronpa, vrelo odporúčam
Milujte profesora Laytona. Toto je skvelý spinoff.
Nebolo by načítané
Prvá kapitola sa mi páčila, ale myslím si, že cena za odomknutie ďalších kapitol je trochu vysoká!!
Hádanky sú zaujímavé, postavy roztomilé, používateľské rozhranie dobre spracované. Napriek tomu si toho veľa nezahráte, pretože je tu veľa neinteraktívnych dialógov a cutscén.
Úžasná hra! Nie je to zlá cena ani za plnú verziu, keďže je rovnaká ako verzia DS. Nedá sa dostatočne odporučiť!
Naozaj som chcel hrať túto hru, ale po stiahnutí sa nedarí nainštalovať.