Post by sioprimernairan on Mar 6, 2022 18:22:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bob\u0027s World - Jungle Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bob\u0027s World - Jungle Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ body generátoru cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Bob\u0027s World - Jungle Adventure 2022 version ▞▞▞
Dokončil jsem všechny úrovně do 160. Nyní se těším na novou aktualizaci, která bude pokračovat s úrovní 161. Pokud to bude trvat příliš dlouho, budu muset hru odinstalovat, protože si pro tuto aplikaci nemohu dovolit v telefonu mnoho místa kterou momentálně nepoužívám.
Bylo by dobré, kdyby tam nebylo tolik reklam. Snížili mi skóre v recenzi, protože mě požádali, abych je zvýšil, aniž by udělali cokoli, aby bylo lepší.
Miluji tuto hru tak moc. Ale začíná to být velmi otravné sledovat příliš mnoho zatracených reklam velmi frustrující skvělá hra miluji roztomilý nepořádek a grafiku, ale otravná v reklamách pro mnoho z nich si přejí, aby tvůrci Bob's World dělali reklamu méně hry omlouvám se, ale jsem ODINSTALUJTE tuto roztomilou hru CESTA K MNOHO REKLAMAŮM
2020 na iOS a Android a později také na konzole. ... Nové hry vycházející v listopadu 2020: World of Warcraft: Shadowlands.
Příliš lehká. Soudě podle prvních 4 levelů
Velké množství reklamních videí pro opakování her, po pěti jsem to vzdal.
Příliš mnoho reklam. Strávili jste více času čekáním na reklamy, než se skutečně přehráli. Chápu, za hry zdarma se musí platit, ale je to přehnané.
Nemůžete dokonce dokončit úroveň, aniž byste byli přerušeni reklamou, pokud bych mohl dát tyto negativní hvězdy, rozhodně bych to udělal. Vaše hra by mohla být opravdu zábavná, protože je přesnou kopií Super Maria, ale se všemi těmi šílenými reklamami, které se objevují, je hra naprosto příšerná, nemůžete ji ani hrát déle než minutu a byli jste bombardováni reklamami. Styďte se, že jste tuto hru vytvořili tímto způsobem.
Něco jako Super Mario. Ale ne tak docela. Pořád je to opravdu zábavné a doporučil bych každému, kdo má rád Mario Bro...u této hry se pobaví také....
Spousta prodlužujících se reklam mezi jednotlivými fázemi.. díky nimž je hra nudná
V určité fázi to neumožňuje pokrok, takže vás nutí začít od fáze jedna
"Odměna zdarma" nebude fungovat a řekne vám, že v tuto chvíli nejsou žádné reklamy, ale pokud prohrajete, okamžitě přehraje reklamu a přiměje vás sledovat celou hloupou reklamu, i když nechcete. postavy někdy neskočí nebo nedoskočí dostatečně daleko, takže kvůli tomu okamžitě zemřou, ve skutečnosti je to jen frustrující.
Tohle je Mario, miluju to ❤❤❤❤❤❤ tohle je Bob jako Mario, pokud se nudíte, můžete si to zahrát a vaše nálada se změní😁😁😁
Download Bob's Worldd) APK Liší se podle zařízení by OneSoft Global PTE. LTD.
Bob's World - Game Petualangan Petualangan rqq
Fuj! Jak mohu dokončit úroveň 36?! Dosáhl jsem koncového bodu (za tím drakem), ale nevidím další fázi nebo scénu. Myslím, že je tu tunel, protože ovládací prvky ukazují šipku dolů, ale když ji zmáčknu, jsem stále v podzemí. Opravte to
Přímo uprostřed hry to přejde na reklamu. Což chápu, že je může mít, ale přímo uprostřed, pokud se hra hraje. Dal 5 hvězdiček., Ale změněné hodnocení se může vrátit na 5, pokud se problém vyřeší.
Hra je dobrá, ale má 2 hvězdičky, protože je k dispozici pouze 80 ze 100 úrovní. Žádné vysvětlení, kde je posledních 20 úrovní nebo jestli někdy přijdou. Dal bych 5 hvězdiček, pokud by existovala jednoduchá obrazovka „další úrovně již brzy“.
Bylo to nyní věky nová úroveň nepřichází.. vždy přijde brzy. Ale nezapomeň poslat upomínku.. bob ti chybí.. proč Když bob nemá připravenou novou úroveň... vývojáři spí nebo co až přijde nová úroveň... omlouvám se za krutá slova, ale děkuji za tuto hru, užívám si ji od uzamčení Odebírám ještě jednu hvězdičku, protože není žádná aktualizace úrovně a stále posílám oznámení o tom, že Bob chybíš
Hra se mi líbí a dal bych 5 hvězdiček nebo více, pokud nejsou k dispozici žádné reklamy nebo povinná a otravná videa, která by se dala sledovat pro oživení úrovně. Je to velmi otravné a díky tomu je hra nudná. Ještě jedna věc, pokud jsou ohnivé kulky (bez omezení), bude to také úžasné jako (super mario), ohnivé kulky jsou neomezené.
Příšerná hra.
Hrajte Jungle Adventure zdarma
Hra se mi líbí. Ale příliš mnoho přidává. Je příliš mnoho a neustále. Pokud vyhraju, dostanu přidání, Pokud prohraju, dostanu přidání za cenu, přidání, pro další úroveň, přidání, dokud A$ jako OK dost! Až budou přidány méně, dejte mi vědět.
Hra je zábavná a tak jsem zaplatil za odstranění reklam. Reklamy stále hrají. Velmi otravné! Aktualizace: reklamy stále hrají! Za jejich odstranění jsem zaplatil dvakrát!! Kontaktujte mě někdo a opravte to
To je velmi zajímavé, ale jeden problém ahoj tady v této hře se mobil zaseknul a tlačítka nejsou k dispozici, díky za to, že si tuto hru užijte, ale nesnáším tuto hru pouze proto, že dávám 2 spuštění jen kvůli tolika problémům a poté, co hraji tuto hru tak mobil se neotevírá a mobil je v ruce, takže nenávidím tuto hru a tato hra byla velmi velmi velmi hloupá díky ....👺👿💢💢😠😡😤.....takže tuto hru odinstaluji a děkuji za nový zážitek a znovu Říkám vám, že tato hra byla tak zajímavá, děkuji.
Tato hra je úplnou kopií mario bros a grafika a ovládání jsou špatné, ale někdy s mario bros bojuji a díky tomu je to jednodušší. Toto je také mobilní verze mario bros. (A je zdarma)
www.mall.cz/pouzdra-pro-huawei/isaprio-silikonove ...
To je tak zábavné! Zrovna dnes jsem to nahrál, ale vzpomněl jsem si na dny, kdy jsem hrál Mario world na svém červeném Gameboyi! Moc pěkné, jsem nadšená!!
Bob's World - Super Jungle Adventure - Running Games vám dává šanci vrátit se v čase do dětství s legendární výzvou: Záchrana princezny.
🤮 tato hra má velmi špatnou kvalitu a vůbec se mi nelíbí je moc lehká
Bob's World - Jungle Adventure சாகசம் rrf
Bob's World - Super Jungle Adventure - Free Run Games vám dává šanci vrátit ... zachránit krásnou princeznu v konečném cíli dobrodružství.
Granny: Chapter Two Arcade fqvl
V obou hrách Super Bob's Worlds se hrají hezky, ale v obou je příliš mnoho reklam počínaje začátkem a na konci každé hry.
Skvělá hra. Na mnoho reklam. I po nákupu bez reklam v nákupu aplikace se reklamy stále dostávají do bodu, kdy hru nechtějí hrát.
Hra je prostě super
Hra je dobrá, ale počet reklam každým dnem přibývá. S každým kliknutím se objeví reklama. Pokud to přetrvává, brzy bude nutné odinstalovat 😣
Bob's World - Jungle Adventure Adventure osvj
Dobrá ale zároveň hodně těžká hra
Příliš mnoho reklam ve hře. Přeruší tok hry. Reklamy by měly být umístěny na konec úrovní, nikoli doprostřed. Je těžké udržet zájem o hraní.
Dobrá hra
Jak si zaplatit verzi bez reklam....
Použité 2 LOVE this game. Hrál to mnoho hodin. Nejsem velký hráč, ale vždy jsem miloval mario hry. Potom nám po aktualizaci odebrali možnost ohnivých koulí. Kdysi jste po nalezení lektvaru měli neomezené, pokud jste nebyli zasaženi. Nyní jediný způsob, jak je použít 2 cont 2, je spotřebovat své coiny. Co je to za býka?? Hej, máte tuto super sílu, ale můžete použít pouze 5 silových kuliček a pak se poserete? Doufám, že pro jednoho chlapa nestisknete tlačítko dvakrát! Vážně? Odinstalování.
Reader Comments - OJS UNM
Bob's World 冒險 qno
Vzrušující dobrodružná pouť po stopách našich dávných předků a jejich posedlosti týkající se kamene. ... Compiled by the editorial team of the world famous.
Bob a Bobek na cestách (51) ... The Adventures of Piggley Winks). 08:25 děti. 90 % (1 hodnocení) ... TV program: Dobrodružství v džungli (The Mighty Jungle).
Bob's World - Jungle Adventure Sarguzasht acdk