(Android) Within VR - Cinematic Virtual Reality apgaudinėja generatoriaus auksą
Mar 6, 2022 18:04:46 GMT -5
Post by sioprimernairan on Mar 6, 2022 18:04:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Within VR - Cinematic Virtual Reality ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Within VR - Cinematic Virtual Reality IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja generatoriaus auksą ▞▞▞
▞▞▞ Within VR - Cinematic Virtual Reality 2022 version ▞▞▞
Mačiau tik vieną vaizdo įrašą, ty „Evolution of Verse“. Tikrai nuostabi patirtis. Tačiau kyla problemų atsisiunčiant VR vaizdo įrašus per „Wi-Fi“ ryšį. Atsisiuntimo greitis sumažėja iki 0,00 per kelias sekundes. Išbandžiau su skirtingais wi. -fi tinklus, o rezultatas yra tas pats. Tačiau naudojant mobiliuosius 3G duomenis jis lengvai atsisiunčiamas.Šiandien susidūriau su nauja problema, kai programa užsidaro paspaudus mygtuką „Play“. Prašau kūrėjų (jei jie klauso) išnagrinėti šį klausimą ir išspręsti šias problemas.
Nuolat stringa mano pixel 4
Koks nuostabus vaizdas. . . Puikios ir įdomios istorijos! O vaizdo įrašas DRIFTAS į mano dešinę? Aš einu ratu bandydamas pažiūrėti filmą. Hmm... Galaxy 7 Google kartonas
Kai kurie VR tikrai gniaužia kvapą, bet kai kurie tiesiog neveikia nei mano HTC m8, nei Xiaomi Note 2. Kaip ir Muse Revolt, tai tik juodas ekranas su garsu.
Vaizdo įrašai nepaleidžiami ir negaliu įkelti filmo yra viskas, ką matau :-)
Vaizdo grotuvas neveikia. Rodo meniu ir veikia garsas, bet ne vaizdo. Sutvarkęs pasikeisiu.
Tai nuostabi programa, tačiau ji labai vėluoja, kai naudojate „Google“ kartono režimą. Kai atsilikimas bus pašalintas, jis bus vertas 5 žvaigždučių!
Dėl mažos vaizdo įrašų raiškos šios programos turinys neblizga. Tai labai blaško dėmesį, vargina akis ir naikina panardinimą. Tokios programos suteikia galimybę mobiliajam VR išgarsinti, kol ji dar nepasirodė.
Jis staiga grįžta į vaizdo įrašo pradžią. Garsas groja toliau.
Niekas nebus paleistas net atsisiuntus vaizdo įrašą
Anksčiau mėgau šią programėlę, bet kažkodėl ji nebeveiks, matau tik dvigubą matymą, nesvarbu, ką aš darau ir tik šioje programėlėje... Liūdna, ji man suteikė didelį džiaugsmą, bet dabar ji nenaudinga
WITHIN Underhållning dzn
JLPT test N5 - N1 | Migii JLPT آموزش ird
Kas atsitiko katatonijai?
Kodėl gaunu nepageidaujamus pranešimus? Programoje nėra nustatymų meniu, kuriuo būtų galima įjungti arba išjungti šiuos pranešimus. Tai labai nešvarus kūrėjų triukas. Turėtumėte nedelsdami pataisyti, kitaip aš pašalinsiu ir pašalinsiu visus, kuriems teko įdiegti šią programą. Labai gudru!
... mikčioja. Tikiuosi sklandžiai naudotis „Nexus 6p“ („Android N“), bet ši programa to nepasiekė.Mėgavausi „Mt. Robot“ renginiu, bet vaizdo įrašas tapo neryškus ir mano telefonas pakibo. Turėjau iš naujo paleisti telefoną ir dabar jo nebėra.
Tiesiog turi integruotą turinį. Nepadaro kito turinio pasiekiamo arba jo galima ieškoti. Turite keletą vaizdo įrašų, kuriuos reikia žiūrėti, ir viskas.
kokybės, gali dalintis su šeima ir vaikais.
Jame nėra geros vaizdo įrašų kokybės. Ypač 3D. Mano „Samsung Note II“ vaizdo įrašas visada juda į kairę pusę ir man reikia lėtai suktis, kad pažiūrėčiau į tam tikrą tašką.
Kodėl pašalinote Catatonic?
idk, kas atsitiko, bet tai neveikia mano telefone
Programa man patinka, bet žiūrint ji nuolat persijungia į tam tikrą blakstymo režimą. Tai tarsi bandymas sutelkti akis į dvi vietas vienu metu. Vienos akies užmerkimas labai padeda, kol ji grįžta į normalią būseną. Tai vyksta kas porą sekundžių. Aš nepatyriau problemos su kitu 3D turiniu, todėl nesu tikras, kas vyksta. Bet to užtenka, kad nenorėčiau naudotis programėle, nors turinys iki šiol buvo puikus.
Liūdna, kad prieš užsidėdami ausines turite pasirinkti segmentą.Man tai patiko ant mano gear vr, dabar, kai nuleidžiami kaspinėliai, jis užšąla, kūdikis buvo toks žavus, bet man patiko, kol jis veikė
Je viens de voir le milijoninis žygis Niujorke. Il fait un temps pour adapter la vision mais ensuite c'est très immersif. Le seul problème est que la video se met en pause pour des raisons variées, et alors pas moyen de reprendre la charge : la seule option est de reprendre tout au début ce qui est assez gênant car on ne peut pas non plus faire avance rapide. .. De plus, la résolution des videoos est très basse, c'est dommage car après avoir téléchargé plus de 1go on aurait pu espérer mieux...
Geriausia VR patirtis Jei naudosite ausines, tai būtų įsimintina akimirka
Dauguma vidų yra vos žiūrimi, nuobodu nuobodu
Nuostabūs ir neįtikėtini vaizdai... Virtuali, bet tikra patirtis!!
Gana šauni animacija, tik norėčiau, kad jūsų fotoaparate būtų AR režimas, kad galėtumėte matyti dalykus savo aplinkoje. Kitu atveju gera programėlė, video kartais nepasileidžia ir užstringi žiūrėdamas juodą ekraną. Kai jis veikia, jis veikia gerai.
Turėtų pridėti daugiau vaizdo įrašų ir turinio
Vis dėlto nuostabios kokybės vaizdo įrašai, kuriuos tikrai smagu žiūrėti. Nėra jokių nustatymų, leidžiančių reguliuoti centravimą ar bet kokį kalibravimo būdą. Taigi, deja, galėjau žiūrėti tik viena akimi, kitaip matyčiau dvigubai daugiau, ir viskas bus labai neryški. 3 žvaigždutės, kol nepridėsite nustatymų, kurie gali padėti.
Iš visų mano išbandytų „Cardboard“ programų su šia turėjau daugiausiai vilčių. Pagaliau kokia nors kokybiška/meniška programėlė, kurią galėčiau atsitiesti ir pažiūrėti. Bet, žinoma, taip nebuvo, nes vaizdo įrašas nuolat vėluoja kas kelias sekundes. Tikimės, kad tai bus atnaujinta, kad gerai veiktų 5.0 įrenginiuose.
Buferiuoju daug
Pirmus 2 ar 3 kartus, kai jį naudojau, jis veikė puikiai, bet dabar jis tiesiog sugenda paleidus mygtuką, kai transliuojamas filmas.
Gerai: puikūs 360° vaizdo įrašai su 3D garsu. Blogai: negalima pereiti prie SD naudojant didžiulę programą ir vaizdo įrašus. Turėtų leisti naršyti tarp vaizdo įrašų „Cardboard“.
Within VR - Cinematic Virtual Reality বিনোদন ksjm
Dauguma vaizdo įrašų yra tik 360 laipsnių, o ne 3D (su gyliu, stereoskopiniu). Be to, jie kraunasi labai lėtai.
Smagu ir aš vis dar laukiu savo VR ausinių. Taigi apskritai judėjimas puikiai veikia filmuojant. Daug smagių trumpametražių filmukų
Ribotas (apie 20) pavadinimų, nėra „paieškos“ galimybės.Kur yra Katatonas?
Viskas susilieja. Vaizdo įrašai yra puikūs, bloga skiriamoji geba yra blogiausia, ką iki šiol mačiau. 3 minučių trukmės vaizdo įrašai yra apie 300 mb ir kažkas tikisi didelės raiškos. Plz atnaujinimas
Fantastiška patirtis. Jaučiasi kaip VR „Netflix“. Čia daug potencialo. Vienintelė problema yra tai, kad nėra automatinio paleidimo ar grojaraščio funkcijos, nes dėl daugelio ausinių sunku naršyti ekrane tarp vaizdo įrašų.
Geriausia programėlė, negaliu paklausti daugiau. Teisingai pataikėte į stygas
Kai bandau ką nors žiūrėti per ausines, garsas negirdimas.
atsisiųstas mūzų maištas, invazija ir Valenso rifas. muse revolt kokybė buvo patenkinama, bet kiti du buvo visiškai šūdas. Matau tik pikselius, kita vertus, garsas buvo gana geras
Nebeturi Catatonic. Tai buvo geriausias dalykas parodyti žmonėms, kurie nori bijoti. Be to, atsisiuntimai nevyksta mano telefone.
Kodėl nepavyko atsisiųsti vaizdo įrašo? Ir nėra galimybės žiūrėti įrenginio vaizdo įrašų
Kiekvieną kartą, kai aš jį paleidžiu, jis sugriauna mano galeriją, pridėdamas nomedia failą į blogą vietą. Turiu rankiniu būdu ištrinti failą, išvalyti laikmenos saugojimo proceso talpyklos duomenis ir paleisti iš naujo. Tada galerija bus nuskaityta iš naujo. Tai diagnozuoti užtruko valandą... Kitaip viskas gerai!
Galbūt pati programa yra gerai. Bet aš nematau nieko, išskyrus juodą ekraną. Panašu, kad yra suderinamumo su visais Zenfone 2 įrenginiais problema.
WITHIN Divertissement knn